• Kumppaneitamme ovat alan johtavat toimijat, joten saat siis varmasti parhaat ja toimivimmat ratkaisut käyttöösi
  • Microsoft, Vmware, Cisco, Juniper, HP, Dell, Lenovo, Veeam, Ruckus, Adobe, Citrix, Deltagon
  • Kaikki asiantuntijamme ovat Microsoft sertifioituja ja Microsoftilla olemme saavuttaneetkin viisi kompetenssia: Gold Small Business ja Silver Midmarket Solution Provider, Silver Small and Midmarket Cloud Solutions, Silver Datacenter, Silver Collaboration and Content.
  • VMware on ykkösvirtualisointialustamme ja olemme saavuttaneet VMware Professional Solution Provider -partneruustason.

 

Esittelyssä Deltagon Group Oy

 
Deltagon_logo_duotone.png

Deltagon on suomalainen kyberturvallisuusyritys, joka kehittää sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja. Tarjoamme ratkaisuja sähköpostiliikenteen suojaamiseen, sähköisen asioinnin toteuttamiseen ja tiedon jakamiseen. Keskitymme aina turvallisuuden ohella käytettävyyteen, jotta ratkaisut ovat aidosti käytössä ja tietoturvasta tulee totta.

Saat meiltä luottamuksellisen viestinnän ratkaisut, joilla tehostat liiketoimintaasi ja mahdollistat käyttäjälähtöiset, virtaviivaiset ja tietoturvalliset prosessit. Deltagonin tuotetarjontaan sisältyy mm. sähköpostin suojaaminen, turvalliset sähköiset lomakkeet, luottamuksellinen ryhmäviestintä ja digitaalinen allekirjoitus.

Kun tarvitset markkinoiden johtavaa asiantuntemusta viestinnän luottamuksellisuudessa, käänny Deltagonin puoleen. Tarjoamme yrityksellesi ratkaisut tarpeidesi mukaan.

Lisätietoa: www.deltagon.com