Skip to content

Microsoft 365 Pelikirja

Pelikirjan avulla varmistetaan, että asiakkaamme pystyvät hyödyntämään paremmin modernin työn sovelluksia ja työtapoja. Yhtenä tärkeänä tavoitteena pelikirjassa on luoda malli, johon kootaan yhteiset pelisäännöt ja toimintatavat ohjaamaan modernin tietotyön tekemistä.Työn tekemisen jatkuvuuden, ylläpidon sekä kehityksen varmistamiseksi pelikirjan luominen on oleellisen tärkeä asia: kun asiat on kertaalleen sovittu ja mallinnettu, niitä on helpompi jalostaa eteenpäin. Myös silloin, kun teknologiat kehittyvät ja tuovat uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle.

Kotitoimisto
Pelikirjassa on määritelty mm.:
  • Sovellusten ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
  • Tiedostojen tallentamisen ja jakamisen periaatteet
  • Käyttöoikeudet ja ryhmien jäsenten roolit
  • Viestiminen eri kanavissa

VM IT:n rooli ja palvelu pelikirjan laadinnassa

Kartoitamme organisaatiosi lähtötason

Pelikirjan suunnittelu lähtee aina tiedon keruusta: mitä sovelluksia nyt on käytössä ja miten niitä todellisuudessa käytetään? Kuinka paljon olemmassa olevaa lisensointia ja ohjelmistoja hyödynnetään? Mitä riskejä tai jopa uhkia tunnistamme? Autamme myös löytämään poikkeukset ja ne toimintamallit, joita ei kannata muuttaa.

 

Avainhenkilöiden työpajassa tarkennamme tavoitteet

Selvitämme yhdessä organisaatiosi avainhenkilöiden kanssa, millainen muutos on kyseessä. Samalla pystytään hahmottamaan, millainen resursointi- ja teknologiaprojekti on edessä.

 

Toimitamme Pelikirjan ensimmäisen version kommentoitavaksi

Kartoituksen ja työpajan lopputuloksena toimitamme organisaatiollesi räätälöidyn Pelikirjan dokumentaation avainhenkilöiden kommentoitavaksi.

 

Teemme muutokset ja muokkaukset
Avainhenkilöiltä saamiemme kommenttien pohjalta teemme Pelikirjaan tarvittavat muutokset.

VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteessa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC että Apple (Mac)-käyttäjille. Lisäksi palvelumme kattaa kehitysprojektit ja läpikäydyt Autopilot -käyttöönottopalvelut ja tuen.

 

Kysy rohkeasti lisää, puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista.