Silta

PALVELUT JA TARJOAMA

Tietoturva ja riskien hallinta

VM IT:n tietoturva- ja riskienhallintapalveluilla huolehditaan, että asiakkaan laitteet (työasemat, palvelimet, mobiililaitteet, verkon aktiivilaitteet) ovat tietoturvalliset ja niissä on viimeisimmät tietoturvapäivitykset asennettuna. Toteutamme riskienhallinnan ja tietoturvauhkien analyysit ja toimenpiteet, joilla estämme asiakkaan liiketoimintaa uhkaavat haavoittuvuudet.

Huolehdimme myös tietojen varmistamisesta, sähköpostiliikenteen suojauksesta ja ympäristön virustorjuntaohjelmistojen keskitetystä valvonnasta. Palveluun voidaan liittää useiden valmistajien ratkaisuja. Tarvittaessa opastamme ja koulutamme tietoturvaan liittyvissä asioissa.  

Palvelun sisältö

  • Virustorjunta ja haavoittuvuudet
  • Varmuuskopiointi
  • Sähköpostin suojaus
  • Verkkolaitteet ja palomuurit
  • Mobiililaitteiden hallinta ja suojaus
  • Pääsynhallinta
  • Uhka-analyysit
  • Koulutus

Tietoturva- ja riskienhallintapalvelun tavoitteena on ehkäistä ennalta asiakkaan liiketoimintaa uhkaavat tietoturvahaavoittuvuudet.

Ajantasaisen virustorjunnan lisäksi tietoturva- ja riskienhallintapalveluihin kuuluu sähköpostin suojaus, verkkolaitteiden ja mobiililaitteiden suojaus, pääsyn- ja identiteetinhallinta sekä tiedostojen automaattinen varmuuskopiointi.

Varmuuskopiointipalvelu soveltuu palvelimien, työasemien ja pilvipalveluiden varmistukseen. Tiedostoja säilytetään Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Palvelun toimintaa valvotaan koneellisesti ja tiedot ovat sopimuksen mukaan palautettavissa.

Mobiililaitteiden osalta palvelu sisältää suojauksen haittaohjelmilta, VPN-yhteyden määrittämisen, mahdollisuuden sulkea puhelin etänä, sijainnin määrittämisen, suojakoodin resetoinnin, laitteen etälukituksen ja laitteen etätyhjennyksen. Tiettyjen yrityskohtaisten sovellusten asennus onnistuu myös keskitetysti puhelimiin. Ratkaisulla mahdollistetaan mobiililaitteiden laiteluettelon ajan tasalla pitäminen ja tieto siitä kenellä mikäkin laite on hallinnassa.

Koulutuspalvelulla huolehdimme, että asiakkaan oma tietämys tietoturva-asioissa on ajantasainen.

 

VEEAM - Varmistusratkaisut virtuaaliympäristöille

VM IT virtuaaliympäristöjen varmistusratkaisu sisältää kaikki virtuaaliympäristön varmuuskopioinnissa tarvittavat ominaisuudet. Ratkaisussa käytetään Veeam Backup & Replication ohjelmistoa, VM IT:n sertifioitua osaamista ja 24/7 toimivaa valvontajärjestelmää. Kaikki tämä mahdollistaa varmistusten toiminnan 24/7 ja nopean palautumisen ongelmatilanteessa. Ratkaisu tukee uusimpia varmistusteknologioita, kuten tiedon deduplikointia, objektitason palautuksia sekä offsite-varmistuksia sekä myös offsite-replikointia.

Haluatko tietää lisää VEEAMista? Lataa esite klikkaamalla kuvaa:

New call-to-action