RK_logo.png
 

Referenssi: Romu Keinänen

Luotettava IT-kumppani mahdollistaa kasvun

Romu Keinäsen ja VM IT:n yhteistyö käynnistyi VM IT:n alkutaipaleella vuonna 2013. Yhteistyö aloitettiin IT:n ylläpitopalveluista ja VM IT:n tarjoamat palvelut ovat laajentuneet vuosien aikana asiakkaan kasvun ja tarpeen mukana. Yhteistyön aikana VM IT on vastannut voimakkaasti kasvavan perheyrityksen kasvuhaasteisiin ja ollut mukana mahdollistamassa kasvua yhden toimipisteen perheyrityksestä nykyiseen kolmeen toimipisteeseen ja noin 40 miljoonan euron liikevaihtoon.

“Avasimme vähän aikaa sitten kolmannen toimipisteen Vantaalle, joka rakennettiin tyhjästä. VM IT hoiti sinne kuidusta lähtien koko IT-kokonaisuuden. VM IT on pystynyt hyvin vastaamaan kasvumme haasteisiin, he hoitavat uusien työntekijöidemme laitteet kuntoon ja antavat myös aktiivisesti omat suosituksensa meille, jotta toimintamme ei pysähtyisi,” kertoo Romu Keinäsen toimistopäällikkö Pia Pitkänen.

“Esimerkiksi kun GDPR tuli voimaan, olimme valmistautuneet siihen VM IT:n avustuksella ennakkoon. Arvostan erityisen paljon avoimuutta ja sitä, että he ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan ja toteuttaa ne toiveet. Vaikka oma yhteyshenkilö ei ole aina paikalla, olemme aina saaneet avun.”

 VM IT toimittaa Romu Keinäselle skaalautuvaa IT-ympäristöä, joka mahdollistaa esimerkiksi töiden tekemisen eri toimipisteissä ja etänä. Romu Keinäsellä arvostetaan erityisesti VM IT:n avointa ja auttavaa toimintakulttuuria.

“Voin hyvin suositella VM IT:tä liikevaihdoltaan noin 40 miljoonan toimijoille. Meillä itsellämme on noin 40 työntekijää, joista parikymmentä on toimistolla. Ihan varmasti tästäkin voidaan vielä kasvaa niin, että VM IT täyttää tarpeemme,” Pia Pitkänen kertoo.

Katso videolta, millaisia haasteita VM IT on auttanut Romu Keinästä ratkomaan.

Romu Keinänen Oy on jätteen ja romun tukkukauppias, ja sen liikevaihto on noin 40 miljoonaa. Romu Keinäsellä on noin 40 työntekijää, joista noin puolet toimistolla. VM IT:n asiakkaana Romu Keinänen on ollut VM IT:n perustamisesta lähtien, vuodesta 2013.