Skip to content
InnoLogoKelt_web
Heidi_Inno_Portrait_2

INNO ISÄNNÖINTI OY

Heidi Kjellman - Inno Isännöinti Oy

VM IT sai helmikuussa 2018 asiakkaakseen voimakkaasti kasvavan isännöintitoimiston Inno Isännöinnin, jolla oli takanaan hiljattain tehtyjä yrityskauppoja. Yrityskauppojen jälkeen isännöintitoimiston IT oli sekavaa, eikä kokonaisratkaisua ollut. VM IT tuli mukaan ratkaisemaan kokonaisuutta ja nykyään Inno Isännöinnin IT-kokonaisuus toimii niin hyvin, ettei sitä tarvitse erikseen ajatella, kertoo Inno Isännöinnin toimitusjohtaja Heidi Kjellman: 

 

“Isännöinti alana on perinteikäs, eikä ole itsestäänselvyys, että isännöintitoimistolla olisi omat palvelimet tai että töitä voi tehdä etänä. Ennen VM IT:tä koko IT oli sekava ja laitteistot hankittiin muualta. Mitään ei oltu dokumentoitu, laitteiden kuntoa ei seurattu. Meillä oli aiemmin leasing-sopimus, josta en keksi mitään hyvää sanottavaa. Nyt laitteet toimivat ja homma rokkaa eteenpäin.”

 “Ajantasainen ja toimiva IT tuo meille huomattavaa kilpailuetua. Asiakkaillamme on kaikki dokumentaatio hallituksen kokouksissa käytettävissä etänä, mitään ei tarvitse tallennella erillisille koneille, joka luo myös lisää tietoturvaa. Mielestäni sen pitäisi olla tämän päivän lähtötaso ja se luo myös uskottavuutta toimintaan. Ja esimerkiksi GDPR-asiat oli otettu hyvissä ajoin ennen kevättä huomioon, joten siihen ei tarvinnut reagoida paniikissa.“

Kun yhteistyö Inno Isännöinnin kanssa alkoi, työt alkoivat viikonloppu-urakalla, jossa uusittiin koko verkko, upgreidattiin nettiyhteydet ja otettiin konesalipalvelimet käyttöön kapasiteettipalveluna:

“Viikonloppu sujui hirveän hyvin ja kaikki saatiin toimimaan tosi hyvin. Yhtään työtä ei jäänyt seuraavalle viikolle, mikä oli meille todella tärkeää, sillä työntekijöiden työtä ei voi pysäyttää, tai koko yrityksen toiminta pysähtyisi.”

 

IT-kumppani mahdollistaa oman keskittymisen

Heidi Kjellman on erityisen tyytyväinen VM IT:ltä saatuun palveluvasteeseen ja siihen, että ongelmakohdista on voinut puhua suoraan ja tarvittavat muutokset on tehty heti, turhia selittelemättä:

Olen todella tyytyväinen siihen, että VM IT:lle voi aina soittaa, eikä tarvitse miettiä. Jos minulta kysytäänkin IT:hen liittyvää apua niin vastaan, että en minä osaa ottaa kantaa, soita VM IT:lle, sitä varten se palvelu on otettu. Minun olisi ihan mahdotonta keskittyä omaan työhöni, jos toimimattomat IT-asiat kasautuisivat minun pöydälleni.”

“Suosittelenkin VM IT:tä sellaisille toimijoille, jotka haluavat keskittyä omaan core-liiketoimintaansa, jotka eivät halua miettiä tai perehtyi IT-asioihin itse. Me jatkamme todella tyytyväisinä VM IT:n kanssa, hyvää en aio vaihtaa pois! Yrittäjävetoisuus näkyy VM IT:llä siten, että asiat tehdään oikeasti kuntoon. Tykkään paljon myös proaktiivisuudesta, saamme ehdotuksia asioista, joita kannattaa parantaa, jotta hommat toimisivat jatkossakin.”

“Kahvihuonekeskusteluissa en ole kuullut enää sanallakaan IT-asioista ja se on paras merkki siitä, että hommat toimivat. IT on siinä kunnossa, että minun ei tarvitse edes miettiä sitä ja se on se tavoitetila.”


Inno Isännöinti on voimakkaasti kasvava isännöintitoimisto, jonka liikevaihto on noin 1,2 miljoonaa euroa. Inno Isännöinti työllistää 19 henkilöä.

 

Kysy lisää palveluista ja ratkaisuista: