Skip to content
opescorp_logo
OpesCorporation_Fritc

Opes Corporation Oy

Kuivaelintarvikkeiden maustamiseen keskittyvälle suomalaiselle kemianalan yritykselle Opes Corporation Oy:lle on elintärkeää tieto raaka-aineiden sisällöstä ja laadusta. ”Kun teemme makukortteja ja olemme elintarviketuotantolaitos niin IT-järjestelmät ovat siinä todella tärkeässä roolissa”, kertoo yhtiön operatiivinen johtaja Dan Berglund ja jatkaa ”meidän on pystyttävä dokumentoimaan kaikki ERP- järjestelmäämme. Tietokoneiden täytyy olla toimintakunnossa ja kaiken datan saaminen on elintärkeää, varsinkin jos sattuisi sellainen harmillinen tilanne, että vaikkapa jossain raaka-aineessa olisi virheitä”, hän kuvailee.

Dan Berglund kertoo, että he ulkoistivat IT-palvelut VM IT:lle, koska heillä noiden palveluiden ylläpitäminen olisi vienyt aikaa ja heille ei ole itseisarvoa siinä, että yrityksellä olisi oma henkilö tai henkilöitä, joiden tehtävänä olisi ylläpitää IT-järjestelmiä. ”VM IT:ltä saamme nopeasti laadukasta puhelinpalvelua. He voivat ottaa tarvittaessa myös etäyhteyden. He ovat ammattilaisia IT-palveluissa, toteaa Dan Berglund.
Tietoturva meillä tarkoittaa sitä, että me voimme luottaa kaiken dokumentoimamme menevän oikeaan paikkaan ja luottaa siihen, ettei ulkopuolisia ole kiinni meidän järjestelmissämme. Se on meille äärimmäisen tärkeätä samoin kuin palvelun stabiilisuus ja siihen me voimme luottaa VM IT:llä”, toteaa Dan Berglund.

Opes Corporation Oy lähti liikkeelle ns. startup -toiminnasta vuonna 2014. ”Kasvun myötä vaihdoimme mm. ERP-järjestelmämme ja samassa yhteydessä totesimme, että meidän on otettava pieni hyppy myös koskien IT-ratkaisuja, sillä tarvitsimme ammattimaisen ja ammattilaisen palvelun, kertoo operatiivinen johtaja Berglund ja jatkaa ”meillä onkin tapana sanoa IT-toimittajastamme VM IT:stä, että se on tarpeeksi pieni välittämään, mutta tarpeeksi iso osaamaan”.
Dan Berglund iloitsee siitä, miten helppoa yhteistyön käynnistäminen oli VM IT:n kanssa. ”He tulivat tänne, rakensivat perusinfran. Kaikki sujui moitteettomasti ja mutkattomasti. Heidän portfolionsa sisälsi kaiken sen, mitä me tarvitsimme.” toteaa Berglund.

”VM IT on ollut sanansa mittainen. Sieltä olemme saaneet hyvää palvelua. Kaikki on ollut juuri sitä, mistä on sovittu ja meille ei ole haluttu myydä mitään ylimääräistä ja tarpeetonta. He ovat tuoneet meille sellaisen palvelun, mitä me tarvitsemme”, kiteyttää operatiivinen johtaja Dan Berglund.

Kysy lisää palveluista ja ratkaisuista: