Skip to content
RK_logo-1
Romu Keinänen

Romu Keinänen Oy

Romu Keinäsen ja VM IT:n yhteistyö käynnistyi VM IT:n alkutaipaleella vuonna 2013. Yhteistyö aloitettiin IT:n ylläpitopalveluista ja VM IT:n tarjoamat palvelut ovat laajentuneet vuosien aikana asiakkaan kasvun ja tarpeen mukana. Yhteistyön aikana VM IT on vastannut voimakkaasti kasvavan perheyrityksen kasvuhaasteisiin ja ollut mukana mahdollistamassa kasvua yhden toimipisteen perheyrityksestä nykyiseen kolmeen toimipisteeseen ja noin 40 miljoonan euron liikevaihtoon.

VM IT on hoitanut kuidusta lähtien koko IT-kokonaisuuden. VM IT on pystynyt hyvin vastaamaan kasvumme haasteisiin, he hoitavat uusien työntekijöidemme laitteet kuntoon ja antavat myös aktiivisesti omat suosituksensa meille, jotta toimintamme ei pysähtyisi,” kertoo Romu Keinäsen toimitusjohtaja Toni Keinänen.

“Esimerkiksi kun GDPR tuli voimaan, olimme valmistautuneet siihen VM IT:n avustuksella ennakkoon. Arvostan erityisen paljon avoimuutta ja sitä, että he ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan ja toteuttavat toiveemme. Vaikka oma yhteyshenkilö ei ole aina paikalla, olemme aina saaneet avun.”

VM IT toimittaa Romu Keinäselle skaalautuvaa IT-ympäristöä, joka mahdollistaa esimerkiksi töiden tekemisen eri toimipisteissä ja etänä. Romu Keinäsellä arvostetaan erityisesti VM IT:n avointa ja auttavaa toimintakulttuuria. Jatkuvan ylläpidon lisäksi VM IT on toteuttanut jatkuvaa ympäristön pienkehitystä ja Microsoft-arkkitehtuurin päivittämistä.

“Voin hyvin suositella VM IT:tä liikevaihdoltaan vastaaville, noin 40 miljoonan toimijoille. Meillä itsellämme on reilu 50 työntekijää. Ihan varmasti tästäkin voidaan vielä kasvaa niin, että VM IT täyttää tarpeemme,” Toni Keinänen kertoo.

Kysy lisää palveluista ja ratkaisuista: