Logo_Asiantuntijapalvelut_New.jpg


Hakuaika on nyt käynnissä!

CV:n ja hakemukset pyydämme lähettämään 31.10.2018 mennessä

Tekninen asiantuntija / Järjestelmäasiantuntija / SD asiantuntija, VM IT Oy, Espoo

VM IT Oy on kannattavasti kasvava IT-alan asiantuntija- ja palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen tietotekniikan kokonaisvaltaista teknistä osaamista ja laadukkaita yksilöityjä ratkaisuja. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään pilvipalveluita ja omaa IT-infraa mahdollisimman turvallisesti, vaivattomasti ja tehokkaasti. Palvelumme kattavat useimmat yritysten, yhteisöjen IT-tarpeet ja ne sopivat kaiken kokoisille organisaatioille.

Olemme ketterä ja joustava yritys, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja koulutukseen.

Vahvistamme asiakaspalvelutiimiämme ja haemme palvelukseemme Teknistä Asiantuntijaa

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen uralla, kehittymään asiantuntijana? Tekemään Service Deskissä jopa sellaisia tehtäviä, jotka muissa organisaatioissa kuuluisivat ylemmälle asiantuntijatasolle? Etsimme asiakaspalveluhenkistä ongelmanratkaisijaa, joka ei pelkää hakeutua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi datanomi tai tietotekniikan insinööri ja olet opiskellut tietoliikenne- tai tietotekniikkaa, tai sinulla on vastaavat tiedot. Työkokemusta sinulle on kertynyt vähintään 1-2 vuotta tai enemmän.

Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olet tikettejä pelkäämätön tiimipelaaja ja ymmärrät, että suuret voimat tuovat mukanaan myös suuren vastuun. Hoidat siksi aina tehtävät niin hyvin kuin suinkin osaat. Osaat toimia saumattomasti osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti ja pystyt mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Et murru aikapaineessa ja kykenet johdonmukaiseen työskentelyyn kiireellisessäkin vianselvitystyössä.

Pääasiallinen työkieli on Suomi. Sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiseen. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoa. Työn luonteesta johtuen sekä suullinen, että kirjallinen ulosanti on tärkeää kielellä kuin kielellä sekä dokumentointitaito. Ajokortti on hyvä löytyä taskusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista tai halua kehittää osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Office 365 / Azure hallinta ja tuki

  • Powershell / skriptaus

  • Windows työasemaympäristöjen hallinta ja tuki

  • Windows palvelinympäristöjen hallinta ja tuki

  • Active Directory / Azure Active Directory

  • Tietoliikenneosaamista (Cisco / Meraki)

  • Virtuaalisointitekniikat (VMware, Hyper-V)

  • Varmennusratkaisut (Veeam)

Arvostamme osaamista myös muilta osa-alueilta kuten Linux, Citrix sekä sertifiointeja edellä mainituilta osa-alueilta.

Marko Pirinen
marko.pirinen@vmit.fi
045 773 488 53

Lisätietoja