Oletko tietoinen yrityksesi varmistusratkaisun tilasta ja toimivuudesta? Milloin ratkaisu on viimeksi testattu?

Valitessasi varmistusratkaisumme, saat mm. automaattisen varmuuskopioiden testauksen virtuaalikoneiden varmistuksiin, jolloin varmistus on varmasti testattu toimivaksi. Palvelimien ”Recovery Plan” tehdään osana ratkaisun toimitusta ja käyttöönottoa. Ratkaisu on tuettu Vmware ja Hyper-V ympäristöihin ja hinnoitellaan per virtuaalikone mallilla kuukausihintaan.

Edellä mainittua virtuaalikonetason varmistusta voidaan laajentaa ”ulos talosta” mallilla, jossa varmistus otetaan lähiverkon lisäksi myös toiseen paikkaan, yleensä konesaliimme. Tässä mallissa voit valita haluatko varata käyttöösi kapasiteettia mahdollisen ongelman ilmaantumisen varalle vai haluatko vain, että virtuaalikoneesta on varmuuskopio talon ulkopuolella. Ratkaisu räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen ja hinnoitellaan yleensä käytetyn varmistustilan mukaan.

Tarjoamme myös perinteistä online backup –ratkaisua työasemille ja palvelimille. Ratkaisu on tuettu yleisimmille Windows, Linux ja Mac OSX alustoille. Tässä hinnoittelu perustuu tarvittavaan varmistustilaan.