Kympin kesä!

1 min read
20.6.2023 12:43

On tullut aika kiittää kaikkia asiakkaitamme, kumppaneitamme ja henkilökuntaa kuluneesta keväästä. Toivotaan, että kesä suosii meitä kaikkia, loma-ajasta riippumatta.

Viimeinen vuosi on ollut meille kiireistä, mutta antoisaa kasvun aikaa. Aika tuntuu juoksevan ja tähän viittaan otsikolla kympin vuosi. Aloitamme syksyn kymmenen henkilön voimin, mukaan liittyy syksyllä lisää osaajia ja vahvistamme palveluitamme edelleen. Olemme vahvistaneet asiakaspalvelua, projekti- ja asiantuntijaosaamista sekä tietoturvapalveluitamme.

Täytämme syksyllä 10 vuotta, tulemme juhlimaan tätä, joten ollaan kuulolla eri kanavissa. Ja toivomme näkevämme sinut mukana juhlimassa kanssamme!

 
 

VMIT_sininen kolibri

Mitä vuosi tuo vielä tullessaan?

Tulemme syksyllä 2023 lanseeraamaan myös uusia palveluita sekä toimintamalleja. Nämä liittyvät tietotyön kehittämiseen, projektien ja tietohallinnon johtamiseen, konsultointiin sekä ohjelmistopalveluihin.

Myös henkilökuntamme kasvaa edelleen, olemme olleet tänä vuonna vahvassa kasvussa ja haluamme pitää kiinni asiakaslupauksestamme huolehtia jokaisesta
asiakkaastamme erinomaisella tavalla.

Säästinkö parhaan kympin viimeiseksi?

Todennäköisesti kyllä. Se olette te, asiakkaamme. Olemme aidosti ylpeitä ja kiitollisia siitä, että saamme palvella Teitä. Haluamme olla lähellä, ketteriä kuin kolibrit ja puhua ymmärrettävästi tarpeistanne. Kun mökkipihassa tai pihanurmella heität tikkatauluun kympin, muista, että olet sen asiakkaanamme ansainnut.

Olemme auki koko kesän, lomailemme vuorotellen ja pidämme huolta tietotyön ympäristöistänne ja tietoturvasta.

Tehdään vanhaan hyvään malliin uudet eväät ja palataan pirteänä takaisin. Tarvittaessa tavoitat meiltä oikean ihmisen avuksi koko kesän ajan.

Rentouttavaa kesää, kuulette meistä heti syksyllä lisää!


Marko Pirinen ja VM IT:n henkilökunta


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications