Logo_Ylläpitopalvelut_New_v2.jpg

Huolehdimme siitä, että palvelumme piirissä olevissa laitteissa (työasemat, palvelimet, verkon aktiivilaitteet), on aina viimeisimmät tietoturvapäivitykset asennettuna.

Huolehdimme myös ympäristön virustorjuntaohjelmistojen valvonnasta ja valvomme niiden toimintaa keskitetysti. Palveluun voidaan liittää useiden valmistajien ratkaisut.

Ylläpitopalveluitamme voit laajentaa ns. 3 osapuolten päivityksillä, jolloin saat myös päivitysten piiriin myös esim. Javan sekä keskeisimmät muutkin ohjelmistot.

Valvomme myös palvelimien palveluiden saatavuutta 24/7 ja jos jokin palvelu sammuu, huolehtii järjestelmä sen paluusta normaaliin välittömästi.

Valvomme myös varmistusohjelmistojen toimintaa palvelimilla ja muilla palvelun piiriin kuuluvilla laitteilla.

Ylläpito on tärkeää, jotta IT-ympäristösi pysyy tietoturvallisena ja käyttökelpoisena. Osana palveluamme saat hyvät raportit käyttöösi IT-ympäristöstäsi ja tiedät mitä ympäristössä tapahtuu.

Palveluumme kuuluu säännölliset tapaamiset asiakkaan kanssa, jossa käydään asiat läpi selvällä suomen kielellä.


Logo_Asiantuntijapalvelut_New_v2.jpg

Asiantuntijapalvelumme muodostuvat:

Projekteista

Henkilöstömme on vuosien varrella ollut tekemässä satoja ellei tuhansia onnistuneita projekteja. Tarvitsetpa sitten palvelinprojektia, migraatioprojektia, pilviratkaisun käyttöönottoa, tietoliikenneratkaisun käyttöönottoa tai vaikka Windows 7 tai Windows 10 käyttöönottoa, olemme luotettava toimija.

Palvelimien virtualisoinnissa suosikkimme on Vmware, joka on luotettavin virtualisointialusta markkinoilla.

Mikäli pilvipalvelut eivät sovi yrityksellesi voimme toteuttaa myös perinteisiä ratkaisuja. Esimerkkinä Microsoft Exchangen käyttöönotto yrityksellesi, omilta tai palveluntarjoajan alustoilta.

Konsultoinnista

Edellä mainittuihin projekteihin tarvitaan aina suunnittelu, aikataulutus ja toteutus. Suunnittelemme toteuttamiskelpoisen aikataulun ja tarpeen mukaan toimimme myös itse projektin toteuttajana.

Tarjoamme myös laajempaa IT-päällikkö palvelua, jossa saat nimetyn henkilön IT-toimintojesi kehittäjäksi kilpilukykyiseen hintaan.

Hankintapalvelut ja kilpailutus

Kun tarvitset apua erilaisten järjestelmien hankintaan ja kilpailutukseen, olemme apunasi ja hoidamme kilpailutuksen ja vertailun puolestasi.


Logo_Kapasiteetti_New_v2.jpg

Pilvipalveluiden avulla organisaatiosi voi ottaa nopeasti käyttöön uusia ratkaisuja ilman omia järjestelmä-, laite- tai ohjelmistoinvestointeja. Pilvestä voidaan myös hankkia tarvittavaa lisäkapasiteettia omien järjestelmien lisäksi.

Saat kauttamme tarvitsemasi Private-, Public- ja Hybridi Cloud ratkaisut.

Kauttamme saat apua pilviratkaisujen käyttöönotossa esim. O365, Google, Azure, Amazon.

Private cloud ratkaisumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Yleensä Private cloud ratkaisuun päädytään, kun kapasiteettia halutaan varata käyttöön tietty määrä ja palvelimia on enemmän.

Hybrid cloud

Hybrid cloud tulee kyseeseen silloin, kun halutaan laajentaa olemassa olevaa palvelinkapasiteettia ilman lisäinvestointeja. Ratkaisu räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin.


Logo_Laitteistot_New_v2.jpg

Laitteistot ja hankinnat

Kauttamme voit hankkia kaiken tarvittavan IT ympäristöösi tarvittavan oli kyseessä sitten palvelimet, kannettavat, työasemat, tulostimet tai siltä väliltä.

Pidämme huolta ja hoidamme koneet koko elinkaareen ajan. VM IT Oy:n elinkaarihallinnalla hoituvat hankinnat, päivittäinen käyttö ja vikatilanteet, sekä koneiden poisto käytöstä hallitusti ja turvallisesti. Laadukkailla raporteilla tiedät missä tilassa laitteesi aina ovat.

Ylläpitoasiakkaillemme vakioidaan sopivat konemallit ja näin nopeutetaan uusien koneiden käyttöönottoa

Olemme tällä hetkellä Dellin, HP:n ja Lenovon partneri. Jo hyvin pienissäkin erissä pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen erikoishinnoittelun laitteille. Kysy meiltä tarjous IT-ympäristösi laitehankinnoista ja tehokkaasta käyttöönottopalvelusta.


VM_IT_Blogi_Mikko.jpg

Kysy lisää palvelustamme.

Kerromme ja esittelemme mielellämme tuotteitamme ja toimintatapoja lisää:

Sähköpostilla: mikko.riikonen@vmit.fi

Soittamalla: +358 40 568 3444