Skip to content

Uusia asiakkaita, turvallista syksyä ja Mikon läksiäiset

Autot

VM IT:n syksy on alkanut vauhdikkaasti. Vietimme syksyn aloittajaisia sekä Mikko Riikosen läksiäisiä Premier Parkissa elokuun lopussa. Premier Park on tapahtuma- ja ajovalmennuskeskus ja he ovat päättäneet ulkoistaa IT-palveluidensa ylläpidon ja tuen VM IT:lle. Samalla tapasimme Premier Parkin omistajat sekä henkilökuntaa ja toimintamme sai asiakkaalle kasvot. Premier Parkille on tärkeää, että täydellisesti sujuvien ajotapahtumien lisäksi sen IT toimii ja yhteydenpito asiakkaisiin on luotettavaa sekä mutkatonta. Tervetuloa asiakkaaksi!

VMIT_Blogi_PremierPark_1
Premier Parkin toimitusjohtaja Henrik Sundberg sekä VM IT:n Marko Pirinen


Toteamme jo tässä vaiheessa, että meistä pidettiin hyvää huolta ja saimme syödä, vähintään kylliksemme.

Premier Parkin liiketoiminnan idea on tarjota asiakkaille elämyskonsepti, jossa yhdistyy turvallisen ja ennakoivan ajon harjoittelu sekä koulutus.

VMIT_Blogi_PremierPark_6


Kävimme päivän aikana läpi luennon, jossa opimme esim. sen, että äkkijarrutustilanteessa kilon painoinen kannettava tietokone lentää eteenpäin takapenkiltä noin 40 kertaisella massalla, huh! Pidetään tavarat autossa hyvin pakattuna, kukaan ei halua saada tuollaista niskaansa.

VMIT_Blogi_PremierPark_4


Harjoittelimme pujottelua, mutkittelua, äkkitilanteita, liukkaita kurveja ja ns. hirvenväistöä. Yksi opetus oli se, että äkkitilanteissa jo 50 kilometrin vauhti on paljon, jos reagointiaika on lyhyt. Mietimme myös sitä, mitä se kertoo meille IT-ratkaisuista. IT-ratkaisuiden yksi tärkeimmistä osa-alueita on turvallisuus, ennakointi ja jatkuvuus. Harjoittelu, mallinnus ja testaus sekä valmiuksien antaminen on oltava IT-palveluiden ytimessä, selkeänä ja ymmärrettävänä 24/7.

Kiitos Mikko!

Mikko Riikonen siirtyi syyskuussa ohjelmistotalo Ceonin palkkalistoille. Marko Pirinen kiitti Mikkoa hyvästä viiden vuoden yhteistyöstä sekä panoksesta yhtiön eteen. Mikon rauhallinen ja pilke silmäkulmassa oleva asenne jää varmasti mieleen ja tarpeen vaatiessa yhteistyö parempien asiakasratkaisuiden eteen jatkuu varmasti. Kiitos Mikko!

VMIT_Blogi_PremierPark_3

Samalla, kun toivotamme nykyisille ja tuleville asiakkaillemme sekä kumppaneillemme hyvää syksyä, haluamme kertoa syksyn toiminnastamme.

Olemme saaneet uusia asiakkaita, uutta henkilökuntaa ja rekrytoimme aktiivisesti koko ajan. Jos haluat vinkata IT-alan ammattilaiselle paikkaa kasvavassa, rennossa sekä asiakaskeskeisessä organisaatiossa, olemme enemmän kuin kiitollisia.

Vahvistamme edelleen erityisesti kokonaisvaltaisten ulkoistus- ja ylläpitopalveluiden tarjoamaa, tietoturvaan liittyviä palveluita ja syvennämme Microsoft-kumppanuutta, joka on meille erittäin tärkeää. Tulemme tekemään syksyn 2022 ja kevään 2023 aikana paljon yhteistä näkymistä muiden kumppaneidemme kanssa, joten ollaan kuulolla.

Aurinkoista ja pirteää syksyä,

Marko Pirinen


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille.