Asiakastarina: TIEKE ry

1 min read
7.4.2020 9:28

Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus TIEKE ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla. TIEKE on puolueeton ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on jo noin neljänkymmenen vuoden ajan luonut edellytyksiä digitalisaation hyödyntämiselle Suomessa.

TIEKEn digivirittäjä Timo Simell on erittäin tyytyväinen VM IT:ltä saamaansa palveluun. TIEKEn kaltaisen, eri puolille Suomea verkottuneen organisaation toiminnan kannalta on kriittistä, että tietojärjestelmät toimivat keskeytyksettä.

Tietoyhteiskunnan palveluita tarjoava organisaatio on luonnollisesti vaativa asiakas IT-palveluiden suhteen. ”IT-palveluiden täytyy toimia kokoa ajan. Meillä on palveluita, joita yritykset ja valtiovalta käyttävät jatkuvasti, käytännössä 24/7”, Simell toteaa. ”Toimintamme perustuu täysin sille, että järjestelmät toimivat.”

Myös tietoturva korostuu TIEKEn toiminnassa. ”On toiminnan A ja O, että tietoturva on hyvällä tasolla”, Timo Simell sanoo. TIEKEssä käsitellään paljon yrityssalaisuuden piiriin kuuluvia tietoja ja erilaisia salasanoja joudutaan lähettämään verkon kautta usein. Tällöin tietoturvasta ei voi tinkiä.

VM IT saa Simelliltä kehuja. ”Ongelmia on ollut vähän ja silloin kun niitä on ollut, niin ne on ratkaistu todella nopeasti. Ei tarvitse odotella päivää eikä kahta eikä tuntiakaan välttämättä. Vastinaika on todella hyvä.”

Hyvä ja ystävällinen kommunikaatio korostuu nykyajan IT-palveluissa. Tässä suhteessa Simell on erityisen tyytyväinen. ”Ovat hyviä tyyppejä. Osaavat jutella ja vääntää rautalangasta esimerkiksi palvelinpuolen asioita, että varmasti ymmärtää.”

VM IT pyrkii aina ajamaan asiakkaansa etua. Myös Timo Simell vahvistaa tämän. ”VM IT on pystynyt kokonaisvaltaisesti kehittämään palveluita. Ovat miettineet aina asiakkaan kannalta siten, että on tarkoituksenmukaista ja että ei tule ylimääräisiä kuluja.”

”Uskoisin, että VM IT:stä olisi apua monellekin yritykselle”, tyytyväinen Simell päättää.

Katso kaikki referenssit täältä.

Get Email Notifications