Behind the Scenes: Liisa Minkkinen

1 min read
16.11.2023 11:48

Kun asenne on oikea ja ymmärrys erinomainen, mikä tahansa on mahdollista. Tämä kuvaa Liisaa hyvin. Tämän lisäksi Liisalle on tärkeää yhteisöllisyys, hyvät työkaverit ja yhteinen tekeminen.

“Olen harvoin törmännyt työurallani henkilöön, joka oppii näin nopeasti uutta ja ottaa tilanteen haltuun", kertoo VM IT:n liiketoimintakehityksestä ja asiakaskokemuksesta vastaava Petri Rajamäki. "On ollut ilo tehdä nyt puoli vuotta samassa tiimissä töitä, jossa asetamme tavoitteiden lisäksi myös asiakkaan huolenpidon korkealle, muiden vastuidemme lisäksi."

Liisa on ehdoton tiimipeluri ja kulttuurin rakentaja. Hänen työtehtäviinsä kuuluu myynnin lisäksi palveluhallinta, päämiessuhteiden ylläpito ja markkinoinnin sekä sen järjestelmien kehittäminen. VM IT:ssä myynti on myös usein mukana asiakasprojektien toteuttamisessa. Tämä on Liisan mukaan tuonut omaan työhön lisää syvyyttä ja ymmärrystä teknologian hyödyistä asiakkaalle. Samalla pääsee oppimaan hyvin paljon uutta erittäin kokeneiden alan ammattilaisten kanssa.

Liisa tuli VM IT:n palvelukseen alan ulkopuolelta, mutta historiassa hän on osallistunut laajasti operatiivisen liiketoiminnan kehittämiseen ja järjestelmähankkeisiin.

Vapaa-aikana Liisa tanssii ja ompelee sekä kehrää kahden ihanan kissan kanssa. Ulkoilu, liikunta ja porrashaasteet eivät ole vieraita, ja myös kortti- ja lautapelit kuuluvat aktiivisen Liisan arkeen. Jos lisäisimme vielä tähän Pokemoninkin, niin kukaan ei uskoisi, että Liisa myös lepää ja nukkuu.

Liisa arvostaa työkavereita ja hän pitää erityisen kivana yhteisiä aktiviteetteja, peli-iltoja ja vuorovaikutusta. Jos haluat tutustua Liisaan, hae rohkeasti työkaveriksi tai tule kahville!

Get Email Notifications