Behind the Scenes: Heidi Niemi

1 min read
17.8.2023 9:00

Olemme säännöllisesti nostaneet esiin henkilöstöämme, joka antaa palveluillemme kasvot ja äänen.
Nyt haluamme esitellä Heidi Niemen, joka aloitti VM IT:ssä tammikuussa 2023, Service Desk tiimissä. Heidin ystävälliseen ja rauhalliseen ääneen ovat tottuneet jo useimmat asiakkaistamme. 

Työkaverit kertovat Heidin olevan tarkka, huolellinen sekä järjestelmällinen. Tämä sopii erinomaisesti Heidin muihin tehtäviin, sillä Heidi vastaa VM IT:ssä myös laitetoimitusten elinkaaren hallinnasta myynnin jälkeen, asennusprosessien sekä asennustilojen toimivuudesta ja järjestyksestä.

Päivittäisessä työssään Heidi ratkoo asiakkaiden avuksi hyvin monipuolisia it-teknologiaan ja tietotyön ympäristöön liittyviä haasteita. 

Vapaa-aika

Rauhallinen persoona kätkee sisäänsä luovan ja taiteellisen, jopa rokkaavan toisen puolen. Heidi laulaa bändissä, joka on keskittynyt häätilaisuuksiin, soittaen monipuolisia cover-kappaleita. Lisäksi Heidi on innokas osallistuja VM IT:n henkilökunnan vapaa-ajan peli-illoissa, joissa pelaamme erilaisia lautapelejä ja syömme hyvin, tottakai. Lomalla Heidi täyttää aikansa mm. retkeillen, ulkoillen, ja suppaillen.

”Viihdyn työssäni hyvin, meillä on tiivis ja ystävällinen, sekä kannustava työyhteisö. Pidän myös siitä, että saan olla asiakkaiden kanssa tekemisissä hyvin monipuolisten tehtävien parissa.”

Get Email Notifications