IT-laitteiden toimitukset, asennukset ja tietoturvalliset kierrätykset palveluna

1 min read
5.3.2020 15:26

Huolehdimme asiakkaidemme IT-laitteiden elinkaaresta alusta loppuun.

Elinkaarenhallintapalvelumme tehostaa ja selkeyttää IT-laitteiden toimittamista, käyttöä ja poistamista käytöstä. Olemme toimittaneet satoja työasemia käyttäjille sekä yrityksissä että järjestöissä.

Toimintamallimme mahdollistavat nopean ja luotettavan elinkaarenhallinnan. Palvelumme kattaa laitteiden varastoinnin, esiasennuksen ja turvamerkinnät sekä toimituksen, asennuksen loppukäyttäjälle ja tietoturvallisen kierrätyksen elinkaaren päätteeksi. Myös laitteiden rahoitukset ja leasing-vaihdot kuuluvat palveluumme.

Suoritamme esiasennuksen omissa tiloissamme, jossa on oma henkilökuntamme ja valvonta.

Elinkaaripalvelumme sisältää asiakkaalle mm. hankinnat, vakioinnin, ohjelmistojen esiasennuksen, turvamerkinnät, käyttöönoton opastetusti, päivitykset ja laitehuollot.

Asiakkaan pyynnöstä tai yhdessä sopien palvelumme kattaa myös tietoturvallisen kierrätyksen tai käytetyn laitteiston jälleenmyynnin.

Palvelumme skaalautuu ja alentaa kustannuksia koko laitteen elinkaaren ajan. Elinkaarenhallintapalvelumme on saatavilla selkeästi hinnoiteltuna kokonaisuutena.

Käyttöönotto on nopeaa riippumatta siitä, haluaako asiakas siirtää olemassa olevan palvelun meille vai rakennetaanko elinkaarenhallintapalvelu ensimmäistä kertaa.

Pyydä meiltä rohkeasti aiheesta tarjous! Samalla voimme avata sen, millä keinoilla vaikutamme kustannusten alenemiseen eniten.

Get Email Notifications