Joulumaa

1 min read
19.12.2023 15:28

Joululaulujen kuuleminen radiossa ja kauppakeskuksissa herättää meidät jälleen siihen, että kuluva vuosi on pian takana ja on aika rauhoittua ansaitusti hetkeksi arjen kiireiden keskellä. Joulu tarjoaa monelle meille sen pienen hetken, jossa saamme viettää vapaa-aikaa ja tavata läheisiämme.

Vuosi 2023 oli meille työyhteisönä ja yrityksenä merkittävä muutoksen ja kasvun vuosi. Henkilökuntamme kasvoi usealla ammattilaisella ja rakensimme kulttuuria, yhteisiä prosesseja ja työkaluja, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Tulemme saavuttamaan myös uuden ennätyksemme liikevaihdossa.

Vuosi 2023 oli myös koko Suomelle suurten haasteiden ja muutosten vuosi. Haasteellinen kansainvälinen turvallisuustilanne ja inflaatio on vaikuttanut meihin kaikkiin ja heijastunut voimakkaasti myös IT-alaan. Olemme työskennelleet entistä lujemmin ja määrätietoisemmin, jotta asiakkaidemme tietotyön ympäristö olisi entistä paremmassa turvassa. Tämä työ jatkuu varmasti myös vuonna 2024.

Kaikilla ei asiat ole hyvin, joulu ei ole yltäkylläinen ja osa joutuu ottamaan esim. lisävuoroja töihin, selvitäkseen arjen taloushaasteista. Mielemme on myös näiden ihmisten luona. Tästä johtuen, lahjoitamme tänäkin vuonna joululahjoihin varatut rahat Hopelle, joka jakaa ne eniten tarvitseville.

Tämä vuosi oli myös tekoälyn ja Copilotin hypevuosi, joka realisoituu arjeksi ja tuloksiksi tulevina vuosina. Olemme mukana, olemme valmiina ja yritämme oppia sekä nähdä uutta. Nyt on kuitenkin aika laittaa tekoäly piirtelemään pukkeja ja tonttuja, kirjoittamaan vaikka uusia joululauluja ja keksimään seurapelejä.

Tämä joulutervehdys ei ole tekoälyn tekemä. Toivotamme kaikille mahtavaa ja rentouttavaa matkaa kohti joulumaata, joka ennen kaikkea on sydämissämme.

Kiitos tästä vuodesta kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä henkilökunnalle. Toivotamme myös iloista uutta vuotta, se on ihan pian, ja siihen on upea lähteä kanssanne.

VMIT_joulukolibri

Get Email Notifications