Behind the Scenes: Johanna Tevameri

1 min read
16.1.2024 14:37

Tällä kertaa esittelemme työkaverimme Johannan VM IT:n hallinnosta. Johanna vastaa muun muassa laskutuksesta, reskontrasta ja päämiesraportoinnista. Työkaverit kuvailevat Johannaa tarkaksi, huolehtivaiseksi, iloiseksi ja helposti lähestyttäväksi, jolta voi aina kysyä apua.

Johannan tarkkuus näkyy myös pilkuntarkkojen lukujen ja raporttien lisäksi aina järjestyksessä olevana työpöytänä ja toimiston yleisestä siisteydestä huolehtivana kannustajana.

Johanna on innokas yhteisten tapahtumien osallistuja ja järjestelijä. Henkilökunnan peli- ja lautapeli-illat ovat erityisesti yhteisölliselle Johannalle mieluisia. Johanna ja vanha Chihu-herra Roope ovat erottamattomat, ja Roope onkin usein mukana toimistolla kaikkien ilona. Vapaa-aika kuluu lasten harrastusten parissa sekä hyvistä sarjoista ja elokuvista nauttien. Kaikki hyvä toimii True crimesta Sykkeeseen. Johanna on muuten melkoinen Pokemon guru ja hän hyödyntää useimmiten arkiliikunnan siihen. Taso on reippaasti yli 40, mutta tarkempia tietoja pitää kysyä häneltä itseltään.

Johanna arvostaa työyhteisössä erityisesti iloisia ja avoimia työkavereita, yhdessä tekemistä ja hyvää huumoria. Jos haluat tutustua Johannaan ja mahtavaan työporukkaamme, tervetuloa toimistollemme Leppävaaraan vaikka kahville.

Get Email Notifications