Skip to content

Kesätervehdys

Järvi ja laituri

☀️ Hei siellä ☀️

Olemme alkuvuoden tehneet kovasti töitä kehityshankkeidemme parissa ja me VM IT:llä odotamme innolla pääsevämme esittelemään teille Aula-portaalia tuotannossa. Aula-portaali on yksi meidän suurimmista yksittäisistä kehityshankkeistamme, mikä tuo ja parantaa läpinäkyvyyttä ja palveluiden seurantaa palveluportaalin muodossa. Portaaliin on kerätty kaikki keskeisimmät komponentit aina palvelupyynnöistä laitelistauksiin ja lisää on koko ajan tulossa! Tähän yhdistettynä uusi verkkokauppaosio sitoo hienosti palvelukokonaisuutta ja tuo seurattavuuden aivan uudelle tasolle.

Ilokseni voin myös todeta yrityksen vahvistuneen kahdella uudella työntekijällä. Toukokuussa aloittivat Teemu Lius System Specialist Service Desk -tiimissä ja Jarmo Haaranen Cloud Specialist -asiantuntijapalveluissa. Teemuun pääset tutustumaan päivittäisten IT-asioiden tiimoilta ja Jarmo tuo asiantuntijuutta laajalla pilvi- ja palveluosaamisellaan. Lämpimästi tervetuloa taloon!

Kevään aikana Kauppalehti on myöntänyt yrityksellemme Kasvaja-sertifikaatin osoituksena vahvasta kasvusta sekä Suomalaisen Työn Liitto Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta työstä. Tätä työtä haluamme vaalia ja jatkaa meillä VM IT:ssä myös jatkossa. On ollut hieno matka olla kehittämässä ja rakentamassa yritystä. Iso ja lämmin kiitos kuuluu tietysti teille hyvät asiakkaat.

Lomakausi on jo osittain täydessä vauhdissa ja haluan omalta osaltani toivottaa kaikille mukavaa ja rentouttavaa kesäaikaa. Ollaanhan kuulolla!

Kesäterveisin,
Marko Pirinen