Microsoft Defender

1 min read
16.3.2022 12:05

Tämä artikkeli liittyy sarjaamme, jossa koostamme vuoden 2021 aikana pidetyistä webinaareista tärkeimmät asiat blogeihin. Jutun lopusta löytyy myös linkki, mistä 12.10.2021 pidetyn webinaarin pääsee edelleen katsomaan.


Microsoft tarjoaa laajat ratkaisut yritysten tietotekniikkaan sekä ohjelmistoihin, oli sitten kyseessä pieni pk-yritys tai suurempi kansainvälisesti toimiva yritys. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että kriittinen ja tärkeä tieto sekä käyttäjät halutaan pitää turvassa. Defenderiä käsittelevän webinaarin teemana puhuimme Microsoft-ratkaisuista, joita VM IT käyttää turvatakseen asiakkaidensa tietotyön ympäristön turvallisuuden ja jatkuvuuden.

Webinaarin asiantuntijana toimi Minna Nuutinen Tech Data Oy:ltä.

VM IT:n kotipaikka on Espoo, mutta se auttaa asiakkaitaan koko maassa, kun tarpeena on IT-ulkoistus, pilvipalvelut tai vaikka uusi työasema. Kaikki palvelut toimitetaan hyvin suunniteltuina ja varmistettuna.

Liiketoiminnan pysähtyminen ja maineen säilyttäminen ovat asioita, joissa puhutaan aina riskeistä, jotka ovat sekä mainehaitta että erittäin kallis ongelma. Tietoturvauhat ovat erittäin kasvava ongelma globaalisti sekä Suomessa. Kansainvälinen epävakaus on lisääntynyt huomattavasti ja sen vaikutus myös Suomessa toimiviin yrityksiin ja käyttäjiin on valitettavasti kasvanut. Hyvä ja kattava tietoturva on jokaiselle yritykselle elintärkeää.

Data ja yksityisyydensuoja ovat aina erittäin tärkeitä asioita, eikä näitä useasti osata yhdistää konkreettisilla toimenpiteillä tietoturvaan. Tästä puhutaan webinaarissa paljon.

Microsoft on kehittänyt Defender-ohjelmistoa ja tietoturvan hallintaa merkittävästi viime vuosina ja onkin yhä useammin työaseman ainut ohjelmisto virustorjuntaan ja käyttäjän työaseman suojaukseen.

Defender on paljon muutakin. Se on Microsoftin kokonaisvaltainen ratkaisu, jolla tunnistetaan ja torjutaan haittaohjelmia, kalasteluviestejä ja valvotaan mm. käyttäjän sovelluksia sekä turvataan käyttäjän identiteettiä ja tunnuksia.

Vaikka Microsoft on automatisoinut ohjelmistojensa ylläpitoa ja tietoturvaa paljon, on silti edelleen paljon toimenpiteitä ja osa-alueita, jotka ovat joko asiakkaan itsensä tai IT-kumppanin vastuulla.

Mitä muuta Defender on ja mitä se sisältää? Mitä käyttäjien ja organisaatioiden IT-vastuullisten tulisi siitä tietää? Tätä avataan webinaarissa hyvin konkreettisesti ja selkeästi. Tästä pääset katsomaan Defender-webinaarin ja löydät vastaukset näihin kysymyksiin. Tervetuloa seuraamaan tätä erittäin tärkeää aihetta, jonka sisältö on varmasti ajankohtainen myös tulevina vuosina!VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteessa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Palvelumme kattaa myös kehitysprojektit. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Ota yhteyttä!

Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!

Get Email Notifications