Unohtuiko salasana? Hyvä.

2 min read
10.8.2023 10:00

Hyvää elokuuta kaikille uutiskirjeen vastaanottajat ja blogin lukijat. Toivomme, että olette ehtineet lomailla ja ladata myös omia akkujanne. Teille, jolla lomaa on jäljellä tai vielä edessä, toivomme mahtavia lomakelejä.

Unohditko kesällä tai kesälomalla salasanasi? Hyvä, koska voisimme vähän haastaen kertoa, että sitä ei pidäkään muistaa nykyisten tietoturvavaatimusten aikana. Kaksivaiheinen tunnistautuminen, vahvan salasanan muodostavat ja säilyttävät sovellukset on se tapa, joka meillä on uusi normaali.

Jos kuitenkin unohdus on käynyt, ei hätää. Olet todennäköisesti viettänyt mainion loman ja unohtanut työasiat ansiokkaasti hetkeksi. Lisäksi olemme olleet apunasi koko kesän, ja nyt vahvalla miehityksellä tavoitat meidät kaikissa IT-avun tarpeissasi.

Uusimme muuten kotisivumme kesän aikana, nostamme uusilla sivuilla entistä selkeämmin esille tekijöitä, palveluitamme ja uusia ratkaisuita. Poistimme entistä enemmän teknologiaa ja korostamme asiakkaidemme kanssa yhteistä kieltä, jota he ovat toivoneet. Pääset sivuillemme tästä: vmit.fi

 

Uusia ihmisiä - tervetuloa Jaakko!

Jaakko Peltonen aloitti 1.8. VM IT:n Service Managerina vastuualueenaan palvelutuotantomme koordinointi, kehittäminen sekä projektitoiminta. Jaakolla on pitkä kokemus IT-alalta ja hän siirtyy palvelukseemme Atealta, jossa hän on tiiminsä kanssa vastannut palveluiden toimittamisesta. Jaakon vahvuutena on teknologiaymmärryksen lisäksi hyvä asiakaskommunikaatio, monitoimittajahallinta sekä prosessien ymmärrys.

Palvelemme asiakkaitamme nyt 10 hengen vahvuudella ja olemme vahvistamassa joukkoamme lisää loppuvuoden aikana.

 

JaakkoJuttukuva

 

Joko organisaatiosi lähettää sähköpostit turvallisesti? Onko Teillä käytössänne suojatut lomakkeet ja vahva allekirjoitusprosessi?

Tuomme uusia ratkaisuja tietoturvan parantamiseen vanhojen keinojen lisäksi. Olemme tehneet yhteistyötä Deltagonin ja SSH:n kanssa vuosia. Lue alla olevasta linkistä uusin kampanjamme, jossa kerrotaan mm. turvallisesta allekirjoittamisesta. Toimi-alasta riippumatta, kyse on asioista, joihin on hyvä kiinnittää viimeistään nyt vahvaa huomiota. Olemme mielellämme apunanne:

SSH - Secure Sign ja Secure Mail

 

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin ja täytämme 10 vuotta, merkkaa tämä päivä kalenteriin!

Niinhän siinä käy, että kun koko kasvaa, niin seinät alkavat ahdistaa. Muutimme, mutta emme kauas. Uudet tilamme sijaitsevat samassa rakennuksessa ja viereisessä rapussa. Uusi osoitteemme on:

Linnoitustie 4 B, 02600 Espoo

Pian on aika juhlia, sillä 11.10. täytämme 10 vuotta. Pidämme sen kunniaksi tupaantuliaiset ja synttärit! Luvassa on kaikkea rentoa ja mukavaa. Hyvää ruokaa, juomaa ja ohjelmaa. Arvomme jotain pyöreiden kunniaksi, koska aina on mukava jännittää, voittaako. Lisäksi paikalla on kumppaneitamme ja julkaisemme uusia palveluita. Toivomme, että pääset paikalle - saat virallisen kutsun henkilökohtaisesti hyvin pian!

 

Jutellaanko?

Yhä useampi kysyy meiltä palavereissa, miten nopea ja voimakas teknologian muutos vaikuttaa heidän ympäristöönsä, turvallisuuteensa ja kilpailukykyynsä. Mitä tekoäly toi mukanaan? Miten pilvipalveluita kehitetään ja hallitaan? Mikä on tietoturvan vaatima vastuu ja kenelle se kuuluu?

Nämä kysymykset ovat erittäin hyviä ja nyt on aivan oikea aika keskustella niistä rauhallisesti, loogisesti ja ilman teknologiajargonia. Niin, että kaikki ymmärtävät, mitä tapahtuu. Edellä mainitut asiat ovat vahvasti osa päämiestemme tuotteistusta, jota he kehittävät koko ajan. Vastaamme näiden tuotteiden ja palveluiden toimittamisesta, valvomisesta sekä kehittämisestä.

Ota rohkeasti yhteyttä, otetaan tehokkaasti lyhyt hetki ja katsotaan, että käytössänne on aina parhaat ratkaisut, joihin jo olette todennäköisesti investoineet.

 


Marko Pirinen

Get Email Notifications