Behind the Scenes: Jaakko Peltonen

1 min read
29.9.2023 10:30

Yksi VM IT:n uusimmista tulijoista on Jaakko Peltonen, joka toimii meillä Service Managerina. Jaakko aloitti VM IT:ssä elokuun alussa ja siirtyi meille suuremman IT-toimijan palveluksesta. Jaakolla on pitkä kokemus IT-alasta aina pienistä yrittäjälähtöisistä toimijoista suurempiin työnantajiin.

Jaakon tehtäviin kuuluu vastata Service Deskimme toiminnasta sekä koordinoida asiantuntijapalveluita, minkä lisäksi Jaakko valvoo ja kehittää projektisalkkuamme. Jaakko tunnetaan jo nyt firmassa erittäin hyvästä ja tarkasta otteestaan. Dokumentointi on Jaakon osalta niin sanotusti timanttia, ja havainnot kehityksestä muuttuvat nopeasti tekemiseksi.

"Pidän toimimisesta pienessä, mutta kasvavassa organisaatiossa, jossa omaan työhön voi vaikuttaa ja samalla nähdä oman työnsä jäljen", Jaakko toteaa. "Toivon, että joukkomme kasvaa ja saamme mukaan lisää samanhenkisiä tekijöitä, joille samat tavoitteet ja yhteisöllisyys on tärkeää." Jaakon vapaa-aika sujuu muun muassa koirien kanssa ja mökillä, jossa hän nauttii luonnon rauhasta.

Jaakko toi mukanaan myös osaamista IT-palvelunhallinnasta ITIL-prosessikehyksen ja SIAM-palveluintegraation sertifiointien kautta. SIAM on malli, jolla saadaan aikaan joustava ja skaalautuva kokonaisvaltainen ratkaisu IT-palveluiden ja palveluntarjoajien hallintaan. Usein asiakkaillamme on erilaisia ohjelmisto-, teknologia- ja IT-toimittajia, joiden kaikkien rooli kuitenkin vaikuttaa työntekijöihin ja käyttäjien kokemaan arjen tietotyöhön.

VM IT tarjoaa SIAM-ratkaisua palveluna. Palvelun avulla voidaan alentaa IT-kustannuksia sekä varmistaa palveluiden laatua ja hallittavuutta läpi koko IT-toimitusketjun sekä -palveluekosysteemin.

Jos Jaakon tarina ja tekeminen kiinnostaa, ole rohkeasti yhteydessä. Haet sitten uutta suuntaa urallesi tai haluat kuulla lisää tekemisestämme.

 

Get Email Notifications