Microsoft-videosarja: Osa 1 - Kaikki alkaa kartoituksesta

1 min read
5.5.2022 12:44

Julkaisemme toukokuun aikana videosarjan VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Ensimmäisessä jaksossa puhumme VM IT:n toimitusjohtaja Marko Pirisen kanssa kartoituksesta. Miksi se on edelleen tärkeää, vai onko? Miksi VM IT ei mielellään tee tarjouksia ilman, että tuntee asiakkaan tarpeen erityisesti liiketoimintaprosessien näkökulmasta.


  Microsoftin 365 -ohjelmistoilla ja -ratkaisuilla voidaan ratkaista suurin osa pk-yrityksen ketterän ja vaativan tietotyön tarpeista. Myös erilaiset hybridiratkaisut ja muu tekninen infra voidaan suunnitellusti tuoda osaksi tehokasta kokonaisuutta.

Microsoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications