Microsoft-videosarja: Osa 2 - Microsoft Azure

1 min read
10.5.2022 10:48

Julkaisemme toukokuun aikana videosarjan VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Toisessa jaksossa puhumme VM IT:n toimitusjohtaja Marko Pirisen kanssa Azuresta.

Microsoft Azure skaalautuu erinomaisesti ja tarjoaa erittäin korkean käytettävyyden. Voit ottaa palveluita ja kapasiteettia käyttöön yrityksen tarpeiden mukaan. Microsoft kykenee tarjoamaan erittäin merkittävän määrän pilvikapasiteettia hyvin kustannustehokkain hinnoin.

 Azure on erittäin turvallinen. Toiminta on lisäksi hajautettu ja sitä valvotaan erittäin tarkasti 24/7. Vastaavia valvonta- ja tietoturvaominaisuuksia omassa konesaliympäristössä tai paikallisessa konesalissa on erittäin kallista ja haastavaa rakentaa.

Microsoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications