Microsoft-videosarja: Osa 4 - Termit tutuksi - Intune

1 min read
13.5.2022 16:01

Videosarjamme neljännessä osassa juttelemme VM IT:n toimitusjohtaja
Marko Pirisen kanssa Intunesta.

Jakso on osa videosarjaa, jota julkaisemme toukokuun aikana VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Microsoft Intunen avulla varmistat kustannustehokkaan tavan hallita yrityksesi päätelaitteita, niiden käyttöä ja tietoturvaa. Tietoturva tulee olemaan keskeinen ja kriittinen osa-alue tietotyössä lähivuosina. Pilvipohjainen palvelu mahdollistaa Windows-, Apple- ja Android-laitteiden asetusten ja ominaisuuksien joustavan hallinnoinnin tietoturvallisesti. Intunen ja Windows Autopilotin avulla virtaviivaistat ja automatisoit Windows 10 -työasemien esiasennuksen ja käyttöönoton.

Mikä on kumppanin rooli ja voiko IT:n ulkoistaa ilman Intunea?
Katso videolta lisää aiheesta!

 

Microsoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications