Microsoft-videosarja: Osa 7 - Lisensointi

1 min read
17.5.2022 16:18

Videosarjamme seitsemännessä videossa jutellaan lisensoinnista toimitusjohtajamme Marko Pirisen kanssa. 

Jakso on osa videosarjaa, jota julkaisemme toukokuun aikana VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Oikea lisensointi ja sen hallinta on asiakkaan kannalta erittäin tärkeää Microsoft-ekosysteemissä. Viime aikaiset Microsoftin lisensointimallien muutokset ovat olleet merkittäviä ja VM IT auttaa asiakkaitaan oikean ja kustannustehokkaan mallin valinnassa.

Oleellisin viimeaikainen muutos CSP-lisensointimallissa on vahva ohjaus vuoden sitoutumiseen aikaisempien kuukauden ja päiväkohtaisen lisensoinnin sijaan. Hinnat nousevat nyt vuonna 2022 ensimmäisen kerran merkittävästi viimeiseen kymmeneen vuoteen. Asiakkaan on siis syytä olla tarkkana käytössä olevien mallien ja ominaisuuksien suhteen.

Kyseessä ei ole pelkkä hintojen korotus, vaan perustelu on palvelupakettien kasvaneessa laajuudessa ja niiden tuomasta lisäarvosta yrityksille. Monet PK-yritykset voivat hoitaa lähes koko tietotyön ympäristön Microsoftin ohjelmistojen avulla. Suurimman hyödyn saavat yritykset, jotka hyödyntävät Microsoftin modernia työskentelytapaa ja käyttävät ominaisuuksia laajasti.

Katso aiheesta lisää videolta!
Alkuvuonna ilmestyneestä blogistamme löytyy myös aiheesta lisää tietoa.

 Microsoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications