Skip to content

Hyvää ja rentouttavaa kesää!

Auringonlasku

Vauhdikkaan ja monipuolisen kevään jälkeen, on jälleen aika toivottaa hyvää kesää sekä asiakkaillemme että kaikille sidosryhmille. Tämäkin vuoden alku on ollut meille VM IT:ssä muutosten aikaa, ja tuntuu, että nopea muutos on se uusi normaali.

Olemme suunnitellusti panostaneet kevätkaudella paljon pilvipalveluihin ja asiakkaidemme tukemiseen, kun uusia, ketteriä ja tehokkaita tietotyön malleja otetaan käyttöön. Voimakas asiakkaidemme kiinnostus Microsoft 365 -palveluihin sekä tietoturvaan on pitänyt meidät kiireisenä koko kevään.

VMIT_sininen kolibriIT-asioita sanotaan usein tylsäksi, pakoksi tai vaikeaksi. Niitä halutaan viedä selkokieliseksi ja helpommaksi käyttää ja ostaa. Tähän myös me olemme VM IT:ssä pyrkineet useamman vuoden ajan. Lisäksi haluamme edelleen olla se ketterä kolibri, joka on lähellä, kun tukea ja apua arkeen ja muutoksiin tarvitaan.


Mieleeni nousi tänä keväänä erityisesti jatkuvuus ja jaksaminen. Meillä ihmisillä on luontainen tarve saada levätä välillä ja nyt on taas sen aika, kun useampi meistä siirtyy hetkeksi lomalle. Laitteet, ohjelmistot ja verkot eivät tarvitse lomaa. Tässä kohtaa se IT:n hauskempi ja hyvä puoli tulee esiin. Olemme yhdessä parhaiden kumppaneidemme kanssa pyrkineet myös kevään aikana varmistamaan sen, että saisimme kaikki lomailla ja ladata akkujamme syksyä varten.

Unohdetaan hetkeksi IT, tietoturva, varmistukset, laitteet ja systeemit.
Meillä kaikilla on siihen oikeus, kun asiat on hoidettu koko tietotyön ympäristössä hyvin.

Tehdään vanhaan hyvään malliin uudet eväät ja palataan pirteänä takaisin. Tarvittaessa tavoitat meiltä oikean ihmisen avuksi koko kesän ajan.

Kiitos kevään yhteistyöstä, hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Marko Pirinen ja VM IT:n henkilökunta


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille.