Skip to content

Hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta 2022!

Hope Joulu 2021

Vuosi 2021 lähestyy loppuaan, jo toinen pandemian sävyttämä vuosi. 

Maailma on jatkanut muutostaan ja pelkkä etätyöskentely on muuttunut hybridityöskentelyksi, josta on tullut uusi normaali. Monille yrityksille tämä on tarkoittanut edelleen kehittyvien uusien digitaalisten työvälineiden käyttöönottoa. Tämä kaikki vaatii yrityksiltä jatkuvasti myös uusien toimintatapojen opettelua ja omaksumista.

Me olemme omalta osaltamme olleet asiakkaidemme arjessa mukana auttamassa heitä näissä haasteissa ja kehittäneet asioita yhdessä. On ollut hieno havaita, että haastava aika on luonut meille myös uusia ja innovatiivisia toimintamalleja yhdessä Teidän, asiakkaidemme kanssa.

Lähestyvä joulu tuo mahdollisuuden rauhoittua hetkeksi, vaikka uutiset Suomessa ja maailmalla edelleen huolestuttavia ovatkin. Toivomme kaikille mahdollisuutta hiljentyä joulun viettoon läheisten kanssa.

Tässä tilanteessa olemme edelleen halunneet tukea Hope-yhdistystä, jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori saisi mahdollisuuden harrastaa ja saisi näin iloa ja merkityksellisyyttä arkeen.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta ja toivottaa oikein hyvää ja rentouttavaa joulua ja turvallista uutta vuotta 2022!