Skip to content

Microsoft-videosarja: Osa 3 - Työpajat

Meri

Videosarjamme kolmannessa jaksossa puhumme VM IT:n toimitusjohtaja
Marko Pirisen kanssa työpajoista. 

Jakso on osa videosarjaa, jota julkaisemme toukokuun aikana VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Työpajat ovat VM IT:n ja asiakkaan yhteinen tapa tehdä töitä samanaikaisesti. Tämä voi tapahtua etäpalaverina tai läsnäolopalaverin muodossa. Työpajojen sisältö voi olla joko toiminnallinen tai tekninen tai näiden yhdistelmä. Työpajat voivat olla myös osa Microsoft 365 Pelikirja -projektiamme, josta voit lukea täältä.

 

 

Käytämme työpajoissamme kolmea pääteemaa, joiden avulla voimme varmistua, että palveluiden käyttöönotolla ja yhteistyöllä saavutetaan mahdollisimman suuri hyöty:

1. Liiketoiminnan tarpeet ja tuki -kartoitustyöpaja

Käymme läpi asiakkaan liiketoiminnan vaatimukset ja toiveet IT-ratkaisuille. Työpajassa tunnistetaan ja kirjataan mm. yhteisen tietotyön vaatimuksia, organisaatiorakennetta, asiakkaita, palveluprosesseja, tietoturvavaatimuksia, identiteetin hallintaa ja kumppaniverkostoja. Lisäksi voidaan kartoittaa erilaisia raportointitarpeita sekä jatkuvuuden ja tietoturvan erityispiirteitä.

2. Viestintä, yhteinen tietotyö ja sovellukset

Työpajassa käydään läpi arjen työrutiineita sekä kokeillaan ja demotaan Microsoftin 365 -ratkaisuita asiakkaalle. Työpajoissa voidaan ottaa myös käyttöön Microsoftin-ratkaisuita. Työpajassa tutustutaan Teamsin mahdollisuuksiin sekä työmalleihin. Teemana voivat olla tehokkaat ja turvalliset etäkokoukset, automatisoitu pöytäkirjojen kirjoitus, jaetut tiedostot tai tallentaminen, varmistaminen ja tietoturva.

3.. Täsmätyöpajat

Työpaja koskee jotain ennalta sovittua, täsmällistä tietotyöhön, varmistamiseen, tietoturvaan tai pilvityöskentelyyn liittyvää asiaa tai teemaa. Työpajassa sovitaan yhteinen eteneminen, jonka jälkeen VM IT tekee asiasta tarkemman esityksen, tarjouksen tai projektisuunnitelman. 

Microsoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää tai varaa aika alta!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!

Varaa aika keskusteluun


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille.