Microsoft-videosarja: Osa 5 - Autopilot

1 min read
16.5.2022 16:37

Viidennessä videosarjan jaksossa juttelemme Microsoft-palveluista ja Autopilotista Marko Pirisen kanssa. Jalat pöydälle ja rennosti matkalle kumppanin kanssa vai miten se meni?

Jakso on osa videosarjaa, jota julkaisemme toukokuun aikana VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Tietotyön tehokkuus ja entistä parempi käytettävyys on yhä tärkeämpää. Tietotekniikan investoinneista tulee saada yhä nopeammin hyöty irti. Kerromme seuraavassa Autopilot-palvelun hyödyistä organisaatiolle ja kuinka VM IT voi siinä asiakasta auttaa.

Windows-käyttöjärjestelmien maailmassa laiteasennuksien modernisointiin on käytössä Microsoftin pilvipalvelu Windows Autopilot. Windows Autopilotin tavoitteena on päästä eroon työasemamallinnuksien ja imageiden ylläpidosta esim. Microsoft Endpoint Manager Configuration Manager eli MEMCM (ent. SCCM) -järjestelmään, mikä on tarkoittanut aikaa ja kustannuksia. Windows Autopilotin käyttöönotossa laite siirtyy asennuksen jälkeen modernin päätelaitehallinnan piiriin. Modernin päätelaitehallinnan hoitaa Microsoft Intune.

Katso videolta lisää aiheesta!
Olemme käsitelleet aihetta myös webinaarissamme, josta lisätietoa löytyy täältäMicrosoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications