Microsoft-videosarja: Osa 6 - Varmistaminen

1 min read
16.5.2022 17:20

Tällä kertaa videosarjassamme käsitellään varmistamista, josta juttelemme videolla Marko Pirisen kanssa. 

Jakso on osa videosarjaa, jota julkaisemme toukokuun aikana VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Microsoft 365:n kasvun myötä markkinoille on tullut erilaisia SaaS-mallilla toimivia varmistusratkaisuja. Nämä ovat yksi vaihtoehto, niiden käyttöönotto on usein tehty nopeaksi sekä helpoksi kilpailukykyiseen hintaan.

VM IT:n asiantuntijat auttavat eri ratkaisuiden hahmottamisessa, hinnoittelun selvittämisessä ja käyttöönotossa. VM IT voi hallita ja ylläpitää asiakkaan varmistusratkaisua jatkuvana palveluna ja testata sen säännöllisesti.

Palveluiden valinta pohjautuukin usein hinnan lisäksi ominaisuuksiin, eli mitä palvelu kykenee varmistamaan ja kuinka skaalautuvasti se on rakennettu.
Lähes kaikki varmistavat sähköposteja, mutta ominaisuudet voivat kattaa myös Sharepoint Onlinea, OneDriveä, Teamsia ja muitakin työkaluja. Lisäksi palveluissa on muita käytettävyyttä ja tietoturvaa parantavia ominaisuuksia.
Azure on keskeisessä osassa Microsoftin ja VM IT:n varmistuspalveluita.

Katso aiheesta lisää videolta!

 Microsoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications