Skip to content

Visan vinkit: Osa 1 - Legacy-järjestelmät

Visa Ali-Mattila kertoo selkokielellä, mikä on Legacy-järjestelmä ja miksi niistä kannattaa pääsääntöisesti hankkiutua eroon.


Visan vinkit -sarja puhuu IT:tä suomeksi ja avaa samalla lyhyinä videoina yrityksen siirtymistä pilvipalveluihin sekä antaa tietoturvan ja kustannustehokkuuden parantamiseen vinkkejä.



Tulevissa jaksoissa käydään läpi mm. lisensointia, käyttäjähallintaa ja miten siirtyminen kannattaa aloittaa. Voit lukea projektipalveluistamme täältä ja Microsoft 365 palveluista täältä.

Jos haluat keskustella kanssamme selkokielellä IT:stä, sen kartoittamisesta ja mahdollisesta kehittämisestä, ole rohkeasti yhteydessä.
Löydät yhteystietomme täältä tai varaa aika suoraan tästä:

Varaa aika keskusteluun


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Kysy rohkeasti lisää, puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!