Behind the Scenes: Jenni Hyvärinen

1 min read
15.12.2023 13:44

VM IT:n Service Deskissä työskentelee rempseä, iloinen ja kaikkien kanssa erinomaisesti juttuun tuleva Jenni Hyvärinen. Jenniä voisi kuvailla myös sanoilla rohkea, sillä työkaverit tuntevat Jennin henkilönä, joka ei pelkää tarttua haastavaankaan tikettiin tai työpyyntöön. Jennin ominaisuuksiin kuuluu myös mainio kyky kysyä heti, kun joku menee ohi oman osaamisen ja asia tulee saada asiakkaan kannalta hoidettua mahdollisimman pikaisesti.

Työkavereitaan Jenni ilahduttaa monella eri tavalla, joista on pakko mainita muutama. Kuten moni sisältöämme lukenut tietää, kulttuuriimme kuuluu työkavereiden kanssa ajan viettäminen muutenkin kuin töiden merkeissä. Jenni pitää kiistatta ykköspaikkaa mm. uusien pelien ehdottamisessa, eikä nyt puhuta mistään normi konsoli- tai PC-peleistä, vaan aivan jostain muusta. Kuten dinosaurukset teekutsuilla ja kynttiläpeli, joka ei voi päättyä ennen kuin kaikki kuolee. Tämän lisäksi ansiolistaan kuuluvat muiden ilahduttaminen leivonnaisilla, kuten aivan mahtavalla mustikkapiirakalla.

Jennin arkeen kuuluu pelailun lisäksi kaksi Samojediä, Mila ja Kuutti. Ne ovat säännöllisesti ilahduttamassa toimistolla kaikkia ja leikkikavereita löytyy paljon. Jossain määrin Jennin kanssa kannattaa olla varovainen. Hän on tunnettu hauskoista jäynistä, jotka näkyvät mm. taiteellisina tulosteina sopivassa kohtaa toimistoa. Toimistolta ei siis kannata olla pitkään poissa, jos haluat vahtia henkilöbrändiäsi.

Ammattimaisuus ja suorapuheisuus on myös Jennissä ominaisuus, joka vie meitä kaikkia eteenpäin. Jos haluat tavata tämän mahtavan tyypin toimistollamme ja tutustua meihin, ota rohkeasti yhteyttä ja tule kahville tai teelle. Varoituksen sana kuitenkin, saatat haluta hakea tähän porukkaan mukaan töihin.

Get Email Notifications