Microsoft-videosarja: Osa 8 - Pelikirja

1 min read
18.5.2022 15:26

Videosarjamme on edennyt kahdeksanteen jaksoon. Jakson aiheena on Pelikirja, josta jutellaan Marko Pirisen kanssa. 

Jakso on osa videosarjaa, jota julkaisemme toukokuun aikana VM IT:n, Microsoftin sekä TechDatan yhteistyöstä, koskien Microsoft 365 -palveluita.

Pelikirjan avulla varmistetaan, että asiakkaamme pystyvät hyödyntämään paremmin modernin työn sovelluksia ja työtapoja. Yhtenä tärkeänä tavoitteena pelikirjassa on luoda malli, johon kootaan yhteiset pelisäännöt ja toimintatavat ohjaamaan modernin tietotyön tekemistä.

Työn tekemisen jatkuvuuden, ylläpidon sekä kehityksen varmistamiseksi pelikirjan luominen on oleellisen tärkeä asia: kun asiat on kertaalleen sovittu ja mallinnettu, niitä on helpompi jalostaa eteenpäin. Myös silloin, kun teknologiat kehittyvät ja tuovat uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle.

Katso aiheesta lisää videolta!
Olemme kirjoittaneet Pelikirjasta myös blogin

 

 Microsoft

Tech-Data-RGBKysy rohkeasti lisää!
Puhumme mielellämme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja haluamme ymmärtää, mikä juuri Teidän toimintanne kannalta on tietotyössä olennaista!


VM IT on kotimainen, ketterä ja nopea palvelutoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön kotipaikka on Espoo. Autamme mielellämme asiakkaitamme kartoittamaan kokonaisvaltaisesti tietotyön tilanteensa sekä tuomme selkeät ratkaisut ja toimenpiteet suunniteltuina asiakkaan käyttöön. Tarjoamme tukea sekä PC- että Apple (Mac)-käyttäjille. 

Get Email Notifications